SiteLock Jag och min Corvette - Fagerlunds

Fagerlunds

Livet med vår husbil och lite till.

Jag och min Corvette

Som tonåring i Saltsjöbaden kunde man ofta se en häftig bil av märket Corvette Stingray. Den dök upp lite varstans och ena dagen i en färg -andra dagen i en annan. Och som den lät. Långt ifrån alla motorcyklar i ”byn”. Tänk om man kunde få en sådan någon gång Ja ja …..

Man bildade familj skaffade hus- båtar och gick med i frivilligförsvaret. Corvetten fanns långt ner på listan men jag glömde den aldrig.

Under åren började listan bli kortare och kortare och hösten 06 hamnade Corvetten högst upp! Jag hade ju allt jag behövde för att må bra och det som fattades som en extra krydda var Corvetten. Tack Maire för att du hjälpte till att korta ner min lista.

Jaha – nu var det klart. En Corvette skulle jag köpa men vilken modell?
Nu började en tid då jag satt framför datorn och jagade information om alla modeller. Vilken skulle passa mig tro…..Röd skulle den vara- det visste jag.

Efter några månader framför datorn så hade jag bestämt mig för MIN bil:
Röd, C4 coupé, svart klädsel, årsmodell mellan 86-89 och manuell 6 vxl.

6 april 2007 hittade jag MIN bil – i Helsingborg! Efter ett mailande och massa telefonsamtal flög jag och  Maire ner till Helsingborg 12 maj för att hämta hem bilen- Blixten. Resan gick jättebra och jag har njöt varje mil hem.

Jag är kvinna på 50+  som fått en ungdomsdröm i uppfyllelse. Man ska passa på att leva medan man kan – Carpe Diem

Tack Maire för att du puchade på mig över en tjejmiddag
Tack Jens för att du tipsade mig om din kompis i Helsingborg
Tack Peter för att du tittade och provkörde bilen åt mig
Tack Kim för att du ville sälja bilen till mig och för att du skött den så exemplariskt.
Tack Maire för att du följde med mig och hämtade bilen.
Tack Gunilla för att du fick med mig i Club Corvette
Tack Blixten för att du var med mig, 2 veckor efter du blev min, på första dejten med mannen i mitt liv.
Tack Björn för att du är med mig och mitt stora intresse

 

emblem  CCSlogo

 

 

 

© 2019 Fagerlunds